Vi lever i en liten värld

Gissa vad som hände idag? Jag stötte på min föredetta bästa kollega som jag arbetade tillsammans med för ca 5 år sedan inom byggbranschen. Vi hade så mycket att prata om så att tiden bara flög iväg, vi satt ned och pratade i totalt 3 hela timmar. Det jag fascinerades över mest var den personliga utvecklingen han hade genomgått. Med en helt ny energi, en positiv attityd och med ett driv jag aldrig synat tidigare hade han hunnit med så mycket på endast fem år. 

Han hade valt en helt ny riktning i livet och berättade bland annat att han valt att lämna byggbranschen för att istället specialisera sig inom området som avser transportteknik och olika typer av lyft. Ett system som han pratade väldigt gott om inom området var HB-systemet som skall vara ett av de mest blomstrande koncepten inom området om jag förstod det rätt . Han var även väldigt noga med att poängtera att man med ABUS lättraverssystem kombinerar alla fördelarna som finns med traverskranarnas smidighet med stationära lyftverk.

Det här med att tiden bara flyger förbi… Nu måste jag dra mig för att skjutsa pojken till träningen, jag kommer att publicera en fortsättning av detta inlägg på bloggen senare ikväll!

Hoppas ni är lika spända på att läsa som jag är på att dela med mig om fortsättningen

Må gott allesammans!

Lasse