Semestern närmar sig med stormsteg, jag längtar

Äntligen har vi börjat planera semestern, vi ska ut på äventyr och har bokat en stuga lite högre upp i Sverige. Vi tänker oss en naturnära semester och kommer ta med oss våra mountainbikes och fiskeprylar.

Jag har kollat över en terrängrutt som är ca 3 mil lång som jag tänker att vi ska cykla oss igenom den första dagen. Stugan ligger också nära vattnet så jag tänker att vi tillsammans arrangerar en lite minitävling i fiske och ser vem som kan få den största fisken under resan, jag måste hitta på något roligt pris som man vinner.

Kan inte ni hjälpa mig? Dela med er av era bästa tips nedan i kommentarerna, var nu kreativa, det kan vara precis vad som helst!

Äntligen får jag också chans att testa min nya fiskeutrustning, köpte ju bland annat nya polariserade glasögon förra månaden som jag inte fått möjligheten att testa. Alla säger ju att det ska vara så bra med just polariserat glas så är hel spänd för att få testa för att märka skillnaden. Ni kommer helt klart få en recension här på bloggen sen efter resan.

Resterande delar tänker jag att vi ska ha lite fria, det blir säkert någon vandring så vet ni något vi inte får missa får ni gärna dela med er.

Men jag tänker att ett måste är å köpa god mat, ha grillkvällar, dricka rödvin och spela spel.

Ser verkligen fram emot semestern mer och mer nu, jag behöver avkoppling.

Hur ska ni spendera er semester? Har ni några planer redan?

Ha en fin kväll, vi hörs snart igen.